Nicki Minaj werd geboren als Onika Tanya Maraj in Trinidad en Tobago. Vanaf 2007 begon ze mixtapes te maken, en al snel werd ze ontdekt door rapper en producer Lil Wayne. Hij bracht haar onder bij zijn label “Young Money Entertainment” en sinds 2010 scoort Nicki Minaj hit na hit. Het kon ook bijna niet anders dan een groot succes worden, want aan haar eerste album, Pink Friday, werkten onder andere Rihanna, Natasha Bedingfield, Drake, Will.I.Am, Eminem en Kanye West mee.

Naast haar muziek is Nicki Minaj natuurlijk ook beroemd door haar grote billen. Heeft ze nu wel of niet bilimplantaten? Het heeft de media flink bezig gehouden. Haar billen en borsten zijn ook altijd prominent in beeld in haar muziekvideo’s, vooral met haar clip behorende bij “Anaconda” choqueerde ze door in een stringetje te twerken. Ook de teksten van haar liedjes zijn duidelijk niet bedoelt voor kinderoortjes. Wat de betekenis van haar laatste nummer “Truffle Butter” dat durven wij hier niet eens op te schrijven, dat moet je maar googelen!!

De lijst van beste Nicki Minaj liedjes bestaat uit haar eigen nummers, maar er staan ook veel nummers in waarin ze samenwerkt met andere artiesten.

10. Anaconda


Anaconda, een track van haar derde studioalbum “The Pinkprint”, is een ode aan haar eigen zelfvertrouwen en vrouwelijkheid. Het nummer bevat een sample van “Baby Got Back” van Sir Mix-a-Lot en werd een cultfenomeen vanwege zijn provocerende muziekvideo en de catchphrase “Mijn anaconda wil niet.”

9. Right Thru Me


Dit nummer van het album “Pink Friday” toont de meer emotionele en kwetsbare kant van Nicki Minaj. Met een subtiele R&B-beat en introspectieve teksten krijgen we een kijkje in de complexiteit van relaties. Het nummer bevestigt dat Minaj meer is dan alleen rap en glamour; ze kan ook een persoonlijke snaar raken.

8. Starships


Starships is een vrolijke pophit die perfect is voor de zomer. Van haar tweede album “Pink Friday: Roman Reloaded,” biedt dit nummer een mix van electropop en hiphop. Met een pakkend refrein en kleurrijke muziekvideo toont Minaj haar veelzijdigheid en haar vermogen om over te stappen naar andere genres.

7. Beez in the Trap


Deze track is een krachtige verklaring over Minaj’s positie in de rapindustrie. Met rapper 2 Chainz levert Nicki een ongefilterde, rauwe rap die haar status als een van de belangrijkste vrouwelijke MC’s bevestigt. Het is een must voor iedereen die haar rapvaardigheden serieus neemt.

6. Pills N Potions


Deze ingetogen track van “The Pinkprint” onthult een introspectieve kant van Minaj. De ballade gaat over het vinden van evenwicht in liefde en leven en de complexe relatie die ze heeft met succes en geluk. De muziekvideo, met een ingetogen esthetiek, staat in schril contrast met haar typisch flamboyante clips.

5. Bang Bang


Een samenwerking met Ariana Grande en Jessie J, dit is absoluut een knaller van een nummer. Elk van de drie artiesten krijgt de kans om te schitteren in deze pop-rap hybride. Het resultaat is een van de meest memorabele vrouwelijke samenwerkingen in de recente popgeschiedenis.

4. Chun-Li


De track is een eerbetoon aan het iconische “Street Fighter” personage en werd een anthem voor vrouwelijke kracht en zelfredzaamheid. De productie zit vol met Aziatische muzikale elementen en Nicki’s rap is krachtiger dan ooit.

3. Moment 4 Life


In dit duet met Drake reflecteert Minaj op haar weg naar roem en de vergankelijkheid van succes. Het is een introspectieve track die een blik geeft op de persoon achter het publieke imago.

2. Super Bass


Een van haar grootste hits, Super Bass is een pop-rap meesterwerk dat wereldwijd de hitlijsten overnam. De pakkende melodie en onvergetelijke muziekvideo maken dit nummer een van haar meest iconische werken.

1. Your Love


Deze vroege single is een echte klassieker. De track bevat een sample van Annie Lennox’s “No More I Love You’s” en wordt vaak gezien als het nummer dat van Nicki Minaj een mainstream ster maakte. Het toont haar veelzijdigheid als rapper en zangeres en blijft een van haar meest geliefde nummers.

3 Comments

  1. Need to find powerful online marketing that isn’t full of BS? Sorry to bug you on your contact form but actually that was the whole point. We can send your advertising text to sites through their contact pages just like you’re reading this note right now. You can target by keyword or just fire off mass blasts to sites in any country you choose. So let’s assume you’re looking to blast an ad to all the plumbing companies in the USA, we’ll scrape websites for just those and post your advertisement to them. Providing you’re promoting a product or service that’s relevant to that niche then you’ll receive an amazing response!

    Send a reply to muhammad2435tay@gmail.com to get info and prices

  2. Wilmer Kosovich on

    Good evening, I was just visiting your website and filled out your contact form. The contact page on your site sends you messages like this via email which is the reason you are reading through my message right now right? This is half the battle with any kind of advertising, making people actually READ your advertisement and that’s exactly what I just accomplished with you! If you have an ad message you would like to blast out to millions of websites via their contact forms in the US or to any country worldwide let me know, I can even focus on your required niches and my costs are very low. Write a reply here: trinitybeumer@gmail.com

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023