De Britse Mabel heeft een plek voor zichzelf gecreëerd in het hedendaagse poplandschap met haar unieke mix van R&B, pop en dance muziek. Als dochter van Neneh Cherry en Cameron McVey heeft Mabel muzikale wortels die diep gaan. Maar het is haar individuele stem, zowel in tekst als vocale kracht, die de aandacht van een wereldwijd publiek heeft getrokken. Haar liedjes verkennen vaak de complexiteiten van liefde, de reis naar zelfacceptatie en de ups en downs van het leven in het moderne tijdperk.

10. My Lover – Not3s x Mabel

https://www.youtube.com/watch?v=XataOVgLvEQA
Een samenwerking met Not3s, “My Lover” biedt ons een zoete mix van R&B met een vleugje Afrobeat. Het pakkende deuntje maakt het een romantisch volkslied voor het moderne tijdperk.

9. Don’t Call Me Up – R3HAB Remix


Deze remix door R3HAB geeft een andere draai aan Mabels hit “Don’t Call Me Up,” en voegt een energieke EDM-laag toe die het origineel verhoogt.

8. I Wish (Joel Corry feat. Mabel)


“I Wish” brengt de beats van Joel Corry samen met Mabel’s onmiskenbare vocalen. Het lied is een levendige dancetrack die moeiteloos de stemming van jonge liefde vangt.

7. West Ten (met AJ Tracey)


In samenwerking met AJ Tracey is “West Ten” een op UK garage geïnspireerde tune die de geest van Londen vangt, waardoor het een volkslied wordt voor de jeugd van de stad.

6. Finders Keepers


Een langzamer, sensueel R&B-nummer, “Finders Keepers” toont Mabel’s vocale capaciteiten en laat haar lyrische vertelkunst centraal staan.

5. Ring Ring


Samen met Jax Jones en Rich The Kid brengt “Ring Ring” ons een opwindende fusie van dance-pop en hiphop-elementen.

4. Boyfriend


In “Boyfriend” duikt Mabel in het idee van de perfecte partner, maar met een feministische draai, waarbij ze haar onafhankelijkheid en haar vrijheid om te kiezen wat ze wil erkent.

3. God Is A Dancer (Tiësto & Mabel)


Samen met Tiësto geeft Mabel ons “God Is A Dancer,” een energieke dancetrack die niet alleen zin geeft om te bewegen, maar ook de kracht van dans viert.

2. Mad Love


Deze track is een vocaal podium voor Mabel. “Mad Love” gaat over het zoeken naar echte, gepassioneerde liefde, en de pakkende hooks maken het een pop sensatie.

1. Don’t Call Me Up


Ongetwijfeld een van Mabels populairste nummers, “Don’t Call Me Up” is een krachtig liefdesverdriet volkslied. Het lied heeft een universele aantrekkingskracht en spreekt iedereen aan die heeft besloten om verder te gaan en zichzelf op de eerste plaats te zetten.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023