Becky G is een popster om rekening mee te houden in zowel de Latijnse als de wereldwijde muziekscene. Geboren als Rebbeca Marie Gomez, heeft deze Amerikaanse zangeres, songwriter en actrice golven gemaakt sinds ze in de schijnwerpers stapte. Van haar vroege dagen waarin ze populaire liedjes op YouTube coverde tot haar huidige status als multi-platina artiest, de reis van Becky G is opmerkelijk geweest. Met haar levendige persoonlijkheid en diverse muzikale talenten is ze een cultureel icoon voor de jongere generatie.

Haar discografie is een eclectische mix van genres, waarbij elementen van pop, reggaeton, hiphop en Latijnse muziek naadloos worden gemengd. Of ze nu zingt over liefde, empowerment of sociale kwesties, Becky G raakt een snaar met haar herkenbare teksten en aanstekelijke beats. In dit overzicht verkennen we enkele van haar opvallende nummers die haar unieke stijl en ontembare geest belichamen.

Laten we kijken naar de lijst van haar top 13 nummers, waarbij elk een ander facet van haar dynamische carrière vastlegt.

13. Becky from The Block


“Becky from The Block” dient als een knipoog naar Jennifer Lopez’s iconische “Jenny from the Block.” Het nummer benadrukt de wortels van Becky G en de ervaringen die haar hebben gevormd, waarbij nostalgie effectief wordt gecombineerd met haar jeugdige geest.

12. Break a Sweat


“Break a Sweat” is een aanstekelijk, opgewekt nummer dat geweldig is voor een workout of feest. Het nummer straalt vertrouwen uit en stimuleert luisteraars om zich op dezelfde manier te voelen, waarbij Becky G’s talent voor het creëren van aanstekelijke beats wordt getoond.

11. Can’t Stop Dancin’


Zoals de titel al doet vermoeden, is “Can’t Stop Dancin'” een swingend nummer dat de essentie van loslaten en van het leven genieten vastlegt. De pulserende ritmes en energieke refrein maken het moeilijk om stil te zitten tijdens het luisteren.

10. Arranca

9. DOLLAR


“DOLLAR” duikt in het onderwerp van eigenwaarde en materialisme. Het tweetalige nummer mengt Latijnse en pop-elementen, waardoor het een aantrekkelijk nummer is voor een breed scala aan luisteraars. Het is een showcase van Becky G’s veelzijdigheid als artiest.

8. Sola


“Sola” verkent het thema van onafhankelijkheid, vooral in de context van relaties. De emotionele teksten en levering van het nummer tonen een kwetsbaardere kant van Becky G, ondersteund door een eigentijdse Reggaeton-beat.

7. Chanel

6. Mala Santa

5. La Respuesta


In “La Respuesta” werkt Becky G samen met Maluma om een aanstekelijk nummer te brengen dat moderne relaties en genderrollen bespreekt. Het nummer, in het Spaans gezongen, weerspiegelt Becky G’s vermogen om taalbarrières te doorbreken en tegelijkertijd contact te maken met fans.

4. Shower


“Shower” was een commercieel succes dat Becky G hielp om internationale sterrendom te bereiken. Met zijn bubblegum pop vibe en aanstekelijke teksten is het een anthem voor iedereen die ooit verliefd is geweest.

3. Cuando Te Besé


“Cuando Te Besé” heeft een gladde reggaeton beat en zwoele teksten die de magie en mystiek van een eerste kus verkennen. Het nummer vangt de gevoelens van liefde en lust, waardoor het een favoriet is voor romantische afspeellijsten.

2. Sin Pijama


“Sin Pijama” is een samenwerking met Natti Natasha, en de speelse teksten en zwoele toon van het nummer maken het een vrouwelijk empowerment-anthem. Het nummer was een commercieel en kritisch succes, en bevestigde Becky G als een belangrijke speler in de Latijnse muziekscene.

1. Mayores


“Mayores” met Bad Bunny werd een enorme hit bij de release. Het nummer verkent de aantrekkingskracht van het daten met iemand ouder, en breekt daarmee weg van traditionele normen. Het controversiële thema en aanstekelijke ritme hebben het tot een van Becky G’s meest iconische nummers gemaakt.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023