Machine Gun Kelly, ook bekend als MGK, heeft de laatste jaren een muzikale evolutie doorgemaakt die maar weinig artiesten evenaren. Van zijn raproots naar een uitstapje naar pop-punk, hij blijft zijn publiek verrassen. Maar welke nummers springen er echt uit in zijn gevarieerde carrière? Hier is onze top 10 van de beste Machine Gun Kelly nummers.

10. maybe (feat. Bring Me The Horizon)

Het nummer ‘maybe’ is een samenwerking tussen MGK en de Britse rockband Bring Me The Horizon. De combinatie van hun respectievelijke stijlen resulteert in een krachtig nummer dat de luisteraar bij de keel grijpt. Zowel thematisch als muzikaal past dit nummer perfect in de moderne rockscene. Het is een nummer dat de grenzen van genres opzoekt, en dat is precies waar Machine Gun Kelly om bekend staat.

9. Till I Die

‘Till I Die’ is een van MGK’s meest iconische rapnummers. Dit nummer heeft een gruizige, ruige stijl en dient als een soort anthem voor zijn thuisstad Cleveland. MGK’s spitse raps worden aangevuld met een donkere beat die het geheel tot een banger maakt. Het is dan ook geen verrassing dat dit nummer tot een van zijn bekendste werken behoort.

8. RAP DEVIL

RAP DEVIL is waarschijnlijk het meest controversiële nummer van Machine Gun Kelly. Hier neemt hij het op tegen niemand minder dan Eminem. De scherpe teksten en agressieve rapstijl maken dit tot een van de meest opmerkelijke diss-tracks van het afgelopen decennium. Het nummer bracht veel discussie teweeg en liet zien dat MGK niet bang is om tegen de grote namen in de muziekindustrie op te boksen.

7. Candy (feat. Trippie Redd)

Samen met Trippie Redd levert Machine Gun Kelly een hit die zich in het grensgebied van rap en pop bevindt. ‘Candy’ is een verslavend nummer met een aanstekelijk refrein. Het is een perfect voorbeeld van MGK’s vermogen om met verschillende genres te experimenteren en toch authentiek te blijven.

6. forget me too (feat. Halsey)

Met Halsey aan zijn zijde presenteert MGK een emotioneel beladen nummer dat zich richt op de complexiteit van relaties. Het pop-punk karakter van ‘forget me too’ is een frisse wind in zijn oeuvre en toont de artistieke groei die hij heeft doorgemaakt. Dit nummer is een hoogtepunt op zijn album ‘Tickets To My Downfall’ en heeft terecht veel airplay gekregen.

5. bloody valentine

‘bloody valentine’ is een onmiskenbare hit die zijn nieuwe pop-punk stijl perfect vertegenwoordigt. Het nummer heeft alles: een catchy melodie, sterke teksten en de energie die je van een punknummer verwacht. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit nummer een van zijn populairste hits is.

4. Home

‘Home’ is een ontroerend nummer dat een diepere kijk geeft op de persoonlijke strijd en de kwetsbaarheid van Machine Gun Kelly. Het nummer schuwt zware onderwerpen niet en laat een kant van MGK zien die menigeen zal verrassen. Het is een van die tracks die laten zien dat hij meer is dan een one-trick pony.

3. I Think I’m OKAY

In ‘I Think I’m OKAY’ verkent MGK samen met Yungblud en Travis Barker de uitdagingen van mentale gezondheid. De openhartigheid en rauwheid van dit nummer hebben het tot een anthem gemaakt voor velen die zich in de teksten kunnen vinden. Het is een song die zowel kwetsbaar als krachtig is, en daarom verdient het een hoge plek op deze lijst.

2. my ex’s best friend (with blackbear)

Samen met blackbear creëert MGK een ware pop-punkhit. Het nummer combineert elementen van rap, rock en pop tot een naadloos geheel. Het is een track die je direct wilt meezingen en die laat zien hoe veelzijdig Machine Gun Kelly kan zijn.

1. Bad Things

Op de eerste plaats staat ‘Bad Things’, een samenwerking met Camila Cabello. Dit nummer bewijst hoe succesvol MGK is in het creëren van crossover-hits. De combinatie van rap en pop, ondersteund door de prachtige vocalen van Cabello, maken dit nummer tot een onvergetelijke ervaring. Het heeft alles wat een topnummer nodig heeft: pakkende melodie, sterke teksten en een feilloze uitvoering. ‘Bad Things’ is dan ook terecht het nummer één op onze lijst.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023