De Amerikaanse rapper 6ix9ine is een van de meest controversiële figuren in de moderne hiphop. Met zijn uitgesproken persoonlijkheid en muziek heeft hij een unieke plaats veroverd in de rapscene. Zijn nummers zijn explosief, vol energie en vaak onderwerp van discussie. Maar welke van zijn nummers zijn echt onmisbaar? Hier zijn de 10 beste nummers van 6ix9ine.

10. GOTTI

GOTTI is een van die nummers waarin 6ix9ine een andere kant van zichzelf laat zien. In tegenstelling tot zijn meestal agressieve stijl, is GOTTI meer ingetogen en bijna melodieus. Het is een zeldzaam moment van kwetsbaarheid voor de rapper en toont zijn veelzijdigheid als artiest.

9. GUMMO

GUMMO was het nummer dat 6ix9ine op de kaart zette. De harde beats en de rauwe teksten zorgen voor een nummer dat even energiek als controversieel is. Het heeft zowel veel lof als kritiek ontvangen, maar één ding is zeker: het liet een onuitwisbare indruk achter op de rapscene.

8. KIKA

KIKA is een opvallend feestnummer dat 6ix9ine’s typische energie combineert met een meer traditionele hiphopbeat. Het is een nummer dat bedoeld lijkt te zijn voor de clubs, met een opzwepende energie die moeilijk te negeren is.

7. BILLY

BILLY is 6ix9ine in zijn meest ongefilterde vorm. Het nummer is agressief, luid en compromisloos. Het dient als een soort manifest voor de rapper’s stijl en persoonlijkheid, waarin hij geen blad voor de mond neemt.

6. MALA

MALA laat 6ix9ine’s affiniteit met Latijnse muziek zien. Het nummer heeft een aanstekelijk ritme en toont de veelzijdigheid van de rapper, die niet bang is om verschillende stijlen en invloeden in zijn muziek te verwerken.

5. Swervin

Swervin is een samenwerking met A Boogie wit da Hoodie en toont een meer melodieuze kant van 6ix9ine. Het is een van zijn meer toegankelijke nummers en heeft het potentieel om een breder publiek aan te spreken zonder zijn kenmerkende edge te verliezen.

4. TROLLZ

https://www.youtube.com/watch?v=oNg3M9IJJlY
TROLLZ, een samenwerking met Nicki Minaj, is misschien wel een van de meest besproken nummers van 6ix9ine. De combinatie van twee van de meest uitgesproken persoonlijkheden in de hiphop resulteert in een nummer dat even explosief als boeiend is.

3. GOOBA


GOOBA was het comebacknummer van 6ix9ine na zijn vrijlating uit de gevangenis, en het liet er geen gras over groeien. Het nummer is even brutaal en provocerend als de rapper zelf, en werd een van zijn meest succesvolle releases.

2. BEBE


BEBE, een samenwerking met Anuel AA, liet zien hoe 6ix9ine het reggaeton-genre kon aanpakken. Het nummer is zowel een commercieel als kritisch succes en bewijst dat 6ix9ine niet gebonden is aan één specifieke stijl of genre.

1. FEFE


FEFE, wederom een samenwerking met Nicki Minaj, staat bovenaan deze lijst vanwege zijn impact op de hiphopwereld. Het nummer combineert 6ix9ine’s kenmerkende energie met Nicki’s vlijmscherpe teksten en werd een megahit. Het is een nummer dat de essentie van 6ix9ine’s stijl en persoonlijkheid perfect vat.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023