Megan Thee Stallion, oftewel Megan Pete, heeft zich in korte tijd weten op te werken tot een van de vooraanstaande rapartiesten van deze generatie. Met haar scherpe teksten, pittige beats en zelfverzekerde uitstraling heeft ze de rapgame veroverd. Haar nummers variëren van party anthems tot krachtige feministische statements. Maar welke tracks van Megan Thee Stallion moet je echt hebben gehoord? Hier is de top 10!

10. Thot Shit

‘Thot Shit’ is een provocerend nummer dat Megan’s zelfverzekerdheid en onverschrokkenheid onderstreept. De rapper schuwt geen enkel taboe en toont dat ze niet bang is om controversiële onderwerpen aan te snijden. Het is alsof ze haar luisteraars uitnodigt om het leven te omarmen in al zijn facetten. Een gedurfde keuze voor een nummer, en het is daardoor uitgegroeid tot een echte favoriet bij haar fans.

9. Sweetest Pie

Dit nummer is het resultaat van een samenwerking met de evenzo talentvolle Dua Lipa. ‘Sweetest Pie’ is een smaakvolle mix van rap en pop, met een catchy melodie die dagenlang in je hoofd blijft hangen. Je zou kunnen zeggen dat het nummer zowel zoet als pittig is, een reflectie van Megan’s veelzijdige persoonlijkheid.

8. Savage

Yhttps://www.youtube.com/watch?v=EOxj2ROIxok

‘Savage’ is waarschijnlijk een van Megan’s meest herkenbare nummers, mede dankzij de populaire TikTok-challenge die het nummer naar de voorgrond bracht. Maar achter de catchy beat en pakkende tekst schuilt ook een boodschap van empowerment en zelfliefde.

7. Big Ole Freak

Dit nummer kan worden gezien als Megan’s echte doorbraak. ‘Big Ole Freak’ is een ode aan seksuele vrijheid en zelfvertrouwen. Het nummer breekt met conventies en laat een kant van vrouwelijke seksualiteit zien die niet vaak in de mainstream media wordt getoond.

6. Cry Baby

Dit is een van die nummers waarin Megan laat zien dat ze naast een sterke vrouw ook een uitstekende verhalenverteller is. In ‘Cry Baby’ verkent ze menselijke relaties en complexiteiten. De featuring van DaBaby tilt het nummer naar een hoger niveau en maakt het een van haar meest memorabele tracks.

5. Cash Shit

Hier laat Megan haar kunnen als rapartiest echt zien. Met een knallende beat en een pakkende flow weet ze de luisteraar van begin tot eind te boeien. Het nummer spreekt bovendien tot de verbeelding met zijn maatschappelijke thema’s rondom geld en macht.

4. Captain Hook

‘Captain Hook’ heeft een unieke melodie en flow die direct de aandacht grijpen. Megan verkent haar veelzijdige rapstijl en toont dat ze meer is dan een eendimensionale artiest. Het is een nummer dat zowel op de dansvloer als in een introspectieve bui beluisterd kan worden.

3. Hot Girl Summer

Het nummer dat een fenomeen werd. “Hot Girl Summer” is niet alleen een catchy zomerhit maar ook een cultuurbepalende anthem geworden. Samen met Nicki Minaj zet Megan een standaard voor wat een onvergetelijke zomer zou moeten zijn.

2. Body

Met ‘Body’ viert Megan het vrouwelijk lichaam in al zijn vormen en maten. Het nummer is een echte clubbanger en heeft talloze vrouwen wereldwijd geïnspireerd om van hun lichaam te houden zoals het is.

1. WAP

Met ‘WAP’, een samenwerking met Cardi B, heeft Megan een nummer gecreëerd dat niet alleen controversieel is, maar ook onvermijdelijk. Het lied is een viering van vrouwelijke seksualiteit, en hoewel het veel stof heeft doen opwaaien, heeft het ook een belangrijke discussie over vrouwelijke empowerment aangezwengeld. Een terechte nummer één.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023