madison beer

Soms is een “tweet” genoeg om een muziek carrière succesvol te maken, zeker als deze tweet van Justin Bieber is. Het gebeurde Madison Beer. Ze was slechts 13 jaar toen ze filmpjes op haar Youtube kanaal zette. Onderstaand filmpje waarin ze “At Last” van Etta James zingt werd in 2012 door Biebs op twitter gedeeld.

Kort na de tweet tekende ze een contract bij Island Def Jam en begon ze haar eigen singles uit te brengen. Haar eerste single was in 2013 Melodies. In de clip maakt Justin Bieber zelf een korte opwachting.

Het zou een tijdje duren tot Madison Beer echt zou doorbreken bij het grote publiek. In 2018 bracht ze haar debuut EP uit “As She Pleases” met hierop de singles “Dead” and “Home with You”.

In 2021 bracht Beer het album “Life Support” uit. De single “Selfish” ging viral op TikTok en zorgde dat dit haar grootste hit tot nu toe werd.

Naast haar solo werk zingt Beer ook de liedjes van het populaire virtuele karakater Evelynn van de virtuele band “K/DA” uit League of Legends. Met hits als Pop/Stars (2018) en More (2020) kende deze band grote successen op voornamelijk Youtube.

10. Home with you

9. Baby

8. All For Love

7. Dead

6. Melodies

5. Hurts Like Hell

4. MORE

3. POP/STARS

2. All Day and Night

1. Selfish

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023