De Amerikaanse Selena Gomez is zoals zovele van de huidige popsterren op jonge leeftijd begonnen met een rol in een Disney tv serie, namelijk Wizards of Waverly Place. Ondertussen is Selena een volwassen vrouw en is ze te zien in serieuzere films (Spring Breakers, Getaway) en timmert ze flink aan de weg als zangeres. Pas de laatste jaren begint ze ook in Nederland hits te scoren.

20. Same Old Love


“Same Old Love” is een melancholisch nummer dat de vermoeidheid en frustratie van herhaalde liefdespatronen onderzoekt. De song biedt een mix van nostalgie en realisme, wat het een relatable luisterervaring maakt.

19. Round and Round


“Round and Round” is een energiek popnummer dat de eindeloze cyclus van een complexe relatie beschrijft. De pakkende melodie en ritmische beat maken het een onvergetelijk nummer.

18. A Year Without Rain


“A Year Without Rain” is een emotionele ballade die het verlangen en de eenzaamheid beschrijft die gepaard gaan met het missen van een geliefde. De song is een toonbeeld van Selena’s vocale diepte.

17. Baila Conmigo


“Baila Conmigo” is een aanstekelijk Latin-popnummer dat je uitnodigt om te dansen en de zorgen van het leven te vergeten. Het nummer is een viering van muziek en ritme.

16. Bad Liar


“Bad Liar” is een intrigerend nummer dat de complexiteit van menselijke emoties en relaties verkent. De minimalistische productie en de eerlijke teksten maken het een uniek luisterstuk.

15. Ghost of You


“Ghost of You” is een aangrijpende ballade die de pijn van het verliezen van een geliefde behandelt. De song is een emotionele reis die velen zal raken.

14. Back to You


“Back to You” is een liefdeslied met een bitterzoete melodie en teksten die de onvermijdelijke aantrekkingskracht tussen twee mensen beschrijven. Het nummer is zowel kwetsbaar als krachtig.

13. Fetish


“Fetish” is een sensueel en provocerend nummer dat de intensiteit en obsessie van verlangen verkent. Het is een gedurfd nummer dat de luisteraar uitdaagt.

13. Hit the Lights


“Hit the Lights” is een opbeurend nummer dat gaat over het grijpen van kansen en het leven ten volle leven. De positieve boodschap en het levendige ritme maken het een motiverend nummer.

12. I Want You to Know


“I Want You to Know” is een elektronisch popnummer dat de opwinding en het geluk van een nieuwe liefde viert. De song is een samenwerking met Zedd en toont Selena’s veelzijdigheid.

11. Lose You To Love Me


“Lose You To Love Me” is een emotioneel geladen ballade die het proces van zelfontdekking en genezing na een pijnlijke breuk beschrijft. Het nummer is een van Selena’s meest persoonlijke en krachtige werken.

10. Look at Her Now


“Look at Her Now” is een empowerment anthem dat de groei en zelfliefde viert na een moeilijke periode. De song is een viering van veerkracht en onafhankelijkheid.

9. Same Old Love


“Same Old Love” is een nummer dat de luisteraar meeneemt op een emotionele reis door de ups en downs van liefde. De song is een perfecte mix van melancholie en realisme, en het behandelt het universele thema van liefdesvermoeidheid. Selena’s vocale uitvoering brengt een rauwe kwetsbaarheid die de luisteraar raakt, en de song blijft een favoriet in haar discografie.

8. The Heart Wants What It Wants


Dit nummer is een emotioneel geladen ballade die de complexiteit van liefde en verlangen verkent. Het is een van Selena’s meest persoonlijke nummers, en het heeft veel mensen geraakt die zich in een soortgelijke situatie hebben bevonden. De titel zelf, “The Heart Wants What It Wants,” vat de essentie van het nummer samen: soms is liefde onverklaarbaar en onvoorspelbaar.

7. Kill Em With Kindness


“Kill Em With Kindness” is een anthem van positiviteit en empowerment. In een wereld vol haat en negativiteit, predikt dit nummer de kracht van vriendelijkheid als het ultieme wapen. De upbeat melodie en inspirerende teksten maken het een perfect nummer voor iedereen die een boost van zelfvertrouwen nodig heeft.

6. Come & Get It


Dit is een van Selena’s meest iconische nummers, bekend om zijn aanstekelijke beat en pakkende melodie. “Come & Get It” is een uitnodiging om de liefde en het leven ten volle te omarmen, en het blijft een favoriet op feesten en dansvloeren over de hele wereld.

5. Hands To Myself


“Hands To Myself” is een sensueel en speels nummer dat de luisteraar uitnodigt om de regels te breken en hun verlangens te volgen. Het nummer is een viering van zelfliefde en onafhankelijkheid, en het heeft een unieke, minimalistische productie die het onderscheidt van andere popnummers.

4. Calm Down (ft Rema)


“Calm Down” is een samenwerking met de Nigeriaanse artiest Rema, en het is een mix van pop en Afrobeats. Het nummer is een oproep tot kalmte en reflectie in een hectische wereld, en het toont Selena’s veelzijdigheid als artiest.

3. Love You Like a Love Song


Dit nummer is een van Selena’s grootste hits en een echte popklassieker. “Love You Like a Love Song” is een ode aan de liefde die zo sterk is dat het voelt alsof het uit een liedje komt. De pakkende melodie en romantische teksten maken het een tijdloze favoriet.

2. Wolves


“Wolves” is een samenwerking met de bekende DJ Marshmello, en het is een elektronisch popnummer dat de reis door de ‘jungle’ van liefde en leven beschrijft. Het nummer heeft een diepe emotionele lading en is zowel radiovriendelijk als diepgaand.

1. It Ain’t Me


Topping de lijst is “It Ain’t Me,” een samenwerking met Kygo. Dit nummer is een verhaal van liefde en verlies, en het verkent de complexiteit van relaties. De song is een perfecte mix van Selena’s emotionele vocalen en Kygo’s kenmerkende elektronische productie, waardoor het een hit werd die zowel de hitlijsten als de harten van fans over de hele wereld heeft veroverd.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023