Ella Henderson, de Britse singer-songwriter die beroemd werd na haar verschijning op de Britse X Factor, heeft publieken betoverd met haar vocale talent en emotionele teksten. Ze heeft samengewerkt met enkele van de beste mensen in de industrie om nummers te produceren die honderden miljoenen streams hebben verzameld. Dus, welke 10 nummers van Ella Henderson worden het meest gestreamd en dagelijks gespeeld? Hier is onze lijst:

10. Friends


“Friends” is een pop-getinte hymne over de complexiteit van vriendschappen. Met zijn pakkende melodieën en Ella’s emotionele stem heeft het nummer de harten van velen geraakt, wat blijkt uit het aantal streams.

9. Let’s Go Home Together


Dit charmante duet met Tom Grennan gaat helemaal over het begin van liefde en de schoonheid van samen naar huis gaan. De herkenbare teksten en eenvoudige maar impactvolle melodie maken het een go-to track voor romantische playlists.

8. We Got Love (feat. Ella Henderson)


In samenwerking met andere artiesten bracht Ella haar vocale magie naar “We Got Love.” Het nummer combineert optimistische teksten met een poppy melodie, waardoor het een feel-good hit is.

7. This Is Real


“This Is Real” biedt een authentieke kijk op Ella’s wereld. Het nummer combineert pop- en elektronische elementen en biedt een dansbaar nummer dat toch emotionele diepgang behoudt.

6. Yours


Deze ballade is een oprecht testament van onvoorwaardelijke liefde. Ella’s krachtige vocalen schitteren, en voegen een laag van kwetsbaarheid toe die resoneert met een breed publiek.

5. Hurricane


Ella toont haar bereik met deze indrukwekkende track. De emotioneel beladen teksten en instrumentatie maken “Hurricane” een vast onderdeel van haar muzikale repertoire.

4. Here for You


Deze gezamenlijke inspanning voegt een twist van dance muziek toe aan Ella’s soulvolle vocalen. De synergie tussen de beats en haar stem maken “Here for You” een multi-genre succes.

3. 21 Reasons


“21 Reasons” toont Ella’s veelzijdigheid als artiest. In dit nummer neemt ze ons mee op een reis door ups en downs, en vangt ze de essentie van jeugdige roekeloosheid.

2. Crazy What Love Can Do


Nog een sterrenrijke samenwerking, dit keer met David Guetta en Becky Hill, “Crazy What Love Can Do” is een mix van pop- en elektronische elementen. De universele aantrekkingskracht maakt het een enorme hit.

1. Ghost


Geen lijst van Ella Henderson zou compleet zijn zonder “Ghost.” Dit nummer was haar doorbraakhit en blijft een van haar meest iconische tracks. De krachtige vocalen en spookachtige teksten maken het haar meest gestreamde nummer tot nu toe.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023