Becky Hill, de Britse singer-songwriter, heeft zowel in het VK als wereldwijd een naam voor zichzelf gemaakt. Ze heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie, wat resulteerde in een reeks hits. Met haar mix van krachtige vocalen en meeslepende teksten heeft Becky Hill miljoenen streams vergaard. Maar wat zijn haar top 10 nummers, beoordeeld op hun streamingaantallen en dagelijkse plays? Laten we eens kijken:

10. Heaven On My Mind (met Sigala)

Becky Hill, Sigala - Heaven On My Mind (Official Video)

“Heaven On My Mind” is een feel-good samenwerking met Sigala die Becky Hill’s vocale talent en vermogen om een pakkende melodie te creëren laat zien. Het nummer is voor velen een zomerhit geworden.

9. Back & Forth (met MK & Jonas Blue)

MK, Jonas Blue, Becky Hill - Back & Forth (Official Video)

Dit levendige nummer, geproduceerd in samenwerking met MK en Jonas Blue, is een magneet voor de dansvloer. De aanstekelijke beat en meezingteksten maken het een favoriet onder fans.

8. Wish You Well (met Sigala)

Sigala, Becky Hill - Wish You Well (Official Video)

Nog een samenwerking met Sigala, “Wish You Well” is een liefdesverdriet-nummer dat de focus legt op empowerment en verder gaan. Het heeft een groot publiek aangesproken.

7. Piece Of Me (met MK)

MK & Becky Hill - Piece Of Me

Deze soulvolle dance track toont het diverse vocale bereik van Becky Hill. Het nummer is sinds de release een constante hit, vooral in clubomgevingen.

6. Afterglow (met Wilkinson)

Wilkinson - Afterglow

In samenwerking met Wilkinson duikt “Afterglow” in het drum and bass-genre, terwijl het de emotionele ondertoon behoudt waar Hill bekend om staat. Het nummer heeft lovende kritieken ontvangen en blijft populair.

5. False Alarm (met Matoma)

Matoma & Becky Hill - False Alarm [Official Music Video]

Deze samenwerking met Matoma combineert pop- en elektronische muziekelementen. Het opgewekte tempo gecombineerd met de lyrische diepte maakt “False Alarm” een opvallend nummer.

4. My Heart Goes (La Di Da) (feat. Topic)

Becky Hill, Topic - My Heart Goes (La Di Da) | Official Lyric Video

Deze samenwerking met Topic is een popanthem dat luisteraars uitnodigt om mee te zingen. Het nummer wordt vaak op de radio gespeeld en heeft een hoog dagelijks streamaantal.

3. Gecko (Overdrive) (met Oliver Heldens) – Radio Edit

Oliver Heldens x Becky Hill - Gecko (Overdrive) [Official Music Video]

Het nummer dat Becky Hill naar roem katapulteerde, “Gecko (Overdrive)” is een iconische dance track. Hills vocalen passen perfect bij Oliver Heldens’ beats, wat het een blijvende hit maakt.

2. Crazy What Love Can Do (met David Guetta & Ella Henderson)

David Guetta & Becky Hill & Ella Henderson - Crazy What Love Can Do (Official Music Video)

“Crazy What Love Can Do” is een sterrenrijke samenwerking met David Guetta en Ella Henderson. Het nummer heeft de harten van miljoenen veroverd en blijft een groot aantal dagelijkse streams ontvangen.

1. Remember (met David Guetta)

Becky Hill, David Guetta - Remember (Official Video)

Deze megahit in samenwerking met David Guetta is een van de meest gestreamde nummers van Becky Hill geworden. De dagelijkse streamcijfers zijn een getuigenis van de blijvende impact.

1. Lose Control (met Meduza & Goodboys)

MEDUZA, Becky Hill, Goodboys - Lose Control (Official Video)

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023