De kerstklassiekers kennen we allemaal (en zo niet, bekijk dan snel onze kerstliedjes top 25. Maar jaarlijks worden er nieuwe kerstliedjes uitgebracht. Alle grote sterren doen er aan mee, zo zijn er dit jaar xmas liedjes van Katy Perry en Robbie Williams. Zouden ze ooit onze top 25 lijst halen?

9. Liam Payne – All I Want (For Christmas)

Dit kerstliedje van Liam Payne is geen cover van de klassieker van Mariah Carey. Nee, hij zingt juist over het vasthouden aan een geliefde gedurende de feestdagen terwijl je weet dat hij eigen geen zin heeft.

8. Emma Bunto – Coming home for Chistmas

Wie wist dat Emma, je weet wel Baby Spice van de Spice Girls, nog muziek maakte? Ze probeert het dit jaar met een schatiig kerstliedje.

7. Lea Michel – Chistmas in New York

Michele Lea heeft tijdens haar zes seizoenen in de serie Glee behoorlijk wat kerstklassiekers gezongen. 6. Mabel – Loneliest Time Of Year

Oké, dit is niet een kerstliedje zoals je het gewend bent. Sterker nog, dit is misschien wel het meest depressieve kerstnummer ooit gemaakt:
“Sorry I’m not so merry / But I feel like this yearly / Christmastime isn’t my vibe / Brings no joy into my life,”
Maar dat is voor sommige mensen ook kerst.

5. Idina Menzel feat. Ariana Grande “A Hand For Mrs. Claus”

Prachtig duet van de Wicked ster en een superfan van Wicked, Idina Menzel en Ariana Grande. De twee powervrouwen zingen om de beurt over dat we respect moeten hebben voor mevrouw Claus, “de gal die de show runt” de andere 364 dagen per jaar.

4. John Legend – Baby, It’s Cold Outside (met Kelly Clarkson)

Baby, It’s Cold Outside is natuurlijk geen nieuw kerstliedje, maar John Legend en Kelly Clarkson geven er wel hun volledig eigen draai aan. En dat moet natuurlijk ook wel in deze #metoo tijden! De teksten zijn veranderd, de man probeert niet langer de vrouw over te halen om te blijven slapen omdat het zo koud is maar biedt haar netjes een lift naar huis aan. Zo moet het John!

3. Jonas Brothers – Like It’s Christmas

Wat is het toch fijn dat de Jonas broers weer samen muziek maken. Eerder al maakten ze kerstliedjes als “Girl of My Dreams” en “Joyful Kings”, maar geen zo goed als “Like It’s Christmas” uit 2019.

2. Robbie Williams – Rudolph

Robbie Williams heeft in 2019 een van de leukste kerstalbums van de laatste jaren uitgebracht. Op The Christmas Present staan zowel covers van bekende kerstliedjes als een aantal gloednieuwe nummers. Het beste nieuwe liedje is “Rudolph”. Een liedje dat wij de komende jaren nog vaak op de radio denken te horen rond de kerstdagen!

1. Katy Perry – Cozy Little Christmas

Het zou kunnen dat je dit liedje van Katy Perry al wat langer kent. Het werd namelijk al in 2018 exclusief op Amazon music geplaatst. Maar in 2019 mag de rest van de wereld het liedje ook horen, met bijbehorende leuke videoclip.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023