Al op tienjarige brak Jan Smit (toen nog als Jantje Smit) door toen de Volendamse band BZN een duet op wilde nemen met jong plaatselijk talent. Het werd Jantje Smit en het nummer Mama werd een grote hit. Hierna mocht hij een solosingle opnemen, dit werd “Ik zing dit lied voor jou alleen” wat een nog groter succes werd en zelfs op nummer één binnenkwam in de hitparades. Hierna scoorde hij op jonge leeftijd nog een aantal hits.

In 2005, inmiddels 19 jaar oud, kreeg Jan Smit een eigen realitysoap met de naam “Gewoon Jan Smit”. Het programma won de Gouden Televizier-Ring. De populariteit van Jan Smit was weer zo groot als in zijn jonge jaren en hij scoorde sindsdien hit na hit, te beginnen met Laura welke de eerste plaats van de Single Top 100 behaalde.

1. Als de morgen is gekomen

Jan Smit - Als De Morgen Is Gekomen

2. Laura

Jan Smit - Laura (Met Tekst)

3. Vrienden voor het leven

Jan Smit - Vrienden Voor Het Leven & Als De Morgen is Gekomen

4. Stilte in de storm

Jan Smit - Stilte In De Storm - Officiële Videoclip

5. Ik zing dit lied voor jou alleen

jan smit - ik zing dit lied voor jou alleen

6. Dan volg je haar benen

Jan Smit - Dan Volg Je Haar Benen

7. Als je lacht

Jan Smit - Als Je Lacht - Officiële Videoclip

8. Cupido

9. Mi rowsu (Tuintje in mijn hart)

Damaru & Jan Smit - Mi Rowsu (Tuintje In Mijn Hart)

10. Leef nu het kan

Jan Smit - Leef Nu Het Kan - Officiële Videoclip

11. Mama

bzn & Jantje Smit - Mama

12. Op weg naar geluk

13. Sla je armen om me heen

Jan Smit - Sla Je Armen Om Me Heen - Jan Smit feat. Roos van Erkel (Officiële Videoclip)

14. Altijd daar

Jan Smit - Altijd Daar - Officiële Videoclip

15. Jij & ik

Jan Smit - Jij en ik (EYO EYO)

16. Niemand zo trots als wij

Jan Smit - Niemand zo trots als wij - Officiële Videoclip

17. Hou je dan nog steeds van mij

Jan Smit - Hou Je Dan Nog Steed Van Mij - Officiële Videoclip

18. Hoop, liefde en vertrouwen

Jan Smit - Hoop Liefde en Vertrouwen - Officiële Videoclip

19. Als je iets kan doen

20. Het land van mijn dromen

land v mijn dromen.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023