Kygo, geboren als Kyrre Gørvell-Dahll in Noorwegen, heeft zich gevestigd als een van de meest invloedrijke figuren in de hedendaagse elektronische muziek. Zijn tropische huis- en chill-out tunes hebben een revolutie teweeggebracht in het genre en hebben hem wereldwijde roem opgeleverd. Van emotionele ballades tot dansvloerhits, Kygo’s vermogen om verschillende muzikale elementen samen te brengen is ongeëvenaard. Zijn samenwerkingen strekken zich uit van popiconen tot indie-artiesten, wat elke track een uniek tintje geeft.

10. Happy Now

“Happy Now” is een emotioneel geladen nummer dat de zoektocht naar geluk na een moeilijke relatie verkent.

9. Lose Somebody

Samen met OneRepublic, gaat “Lose Somebody” over de spijt en realisatie die je voelt als je iemand belangrijk verliest.

8. Stargazing

Met Justin Jesso als vocalist, behandelt “Stargazing” thema’s van hoop en verlangen.

7. Born To Be Yours

In deze samenwerking met Imagine Dragons, gaat “Born To Be Yours” over het vinden van die ene speciale persoon die je compleet maakt.

6. Remind Me to Forget

Met Miguel, gaat “Remind Me to Forget” over het pijnlijke maar noodzakelijke proces van het loslaten van een oude liefde.

5. Stay (feat. Maty Noyes)

“Stay” is een emotioneel nummer met Maty Noyes dat de complexiteiten van liefde en relaties verkent.

4. Higher Love

Deze bewerking van Steve Winwood’s “Higher Love” met vocalen van Whitney Houston, is een uplifting track over het zoeken naar een diepere vorm van liefde.

3. Stole the Show

In dit nummer met Parson James wordt het idee onderzocht van het ‘stelen van de show’ in je eigen leven, zelfs als de omstandigheden niet ideaal zijn.

2. Firestone

Met vocalen van Conrad Sewell, “Firestone” is een lied over de magie en passie die een liefdesrelatie kan brengen.

1. It Ain’t Me

Deze samenwerking met Selena Gomez, “It Ain’t Me”, gaat over de uitdagingen in een relatie die ingewikkeld worden door externe factoren zoals een levensstijl vol feesten.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023