De gokstad die bekend staat om de vele gokkasten, poker games en het feesten, heeft ook heel veel andere soorten entertainment te bieden. Het hele jaar door spelen de grootste artiesten in Las Vegas. Wij hebben de concerten voor je op een rijtje gezet.

Adele

adele
Fred Duval / Shutterstock.com

bat out of hell

usher

De zangeres is een van de beste ter wereld. Het begon allemaal met haar debuutalbum 19 dat uitkwam in 2008. Daar kwamen de grote hits “Chasing Pavements” en “Make you feel my love” van. Drie jaar later kwam tweede album. Daarmee kwam ze als eerste vrouwelijke artiest de Billboard Hot 100 in met drie liedjes tegelijk in de top 10.

Ze liet haar fans tot 2015 wachten op het derde album en verbrak hier ook weer al haar records mee. De single “Hello” was de eerste die in de Verenigde Staten meer dan een miljoen digitale kopieën verkocht in de eerste week. Adele treedt op in The Colosseum at Caesars tot 25 maart 2023.

Usher

usher
Frederic Legrand – COMEO / Shutterstock.com

De Amerikaanse R&B zanger is ook regelmatig bij het Park MGM te zien bij de Dolby Live. In 1994 kwam hij met zijn eerste album genaamd “Usher”, maar werd pas echt bekend met het tweede album My Way. Nice & Slow was zijn eerste Billboard Hot 100 nummer en vanaf dat moment kon niemand Usher meer stoppen.

In 2004 kwam hij met Confessions. Misschien wel zijn beste album ooit met de bekende single “Yeah!”. In totaal heeft Usher meer dan 24 miljoen albums en 38 miljoen digitale nummers verkocht in de Verenigde Staten. Hij won meerdere awards en treed nu nog af en toe op.

Barry Manilow

De Amerikaanse zanger is nu 79 jaar oud, maar treedt nog steeds op. In Las Vegas vind je hem in het International Theater. Er zit geen einddatum aan de optredens. Manilow heeft 51 top 40 singles uitgebracht en dertien keer een nummer 1 hit geproduceerd. Hij heeft meer dan 85 miljoen records verkocht wereldwijd. Dit maakt hem natuurlijk ook een ’s werelds best verkopende artiesten.

In 2020 kwam hij nog met een nieuw lied “Night Songs II”. Deze kwam binnen op nummer 32 in de Billboard 200. Nu focust hij zich vooral op de optredens in Las Vegas.

Bat Out of Hell

bat out of hell
Wirestock Creators / Shutterstock.com

Het album van Meat Loaf en Jim Steinman is een van de best verkopende albums in de geschiedenis. De show is te zien in Paris Las Vegas tot 31 maart 2023. Het album Bat Out of Hell is gemaakt als musical album. Het succes van het album leidde tot nog twee albums genaamd Bat Out of Hell II: Back into Hell en Bat Out of Hell III: The Monster is Loose. Er zijn meer dan 43 miljoen kopieën verkocht online.

De musical wordt nieuw leven ingeblazen in Las Vegas. De eerste goede review zijn al binnen onder andere van de London’s Evening Standard: “Een adembenemend spektakel…Meat Loaf’s beroemdste album krijgt eindelijk de vlammende opera behandeling die het verdient.”

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023