Halsey is een van de meest veelzijdige en provocerende artiesten in de moderne muziekindustrie. Ze weet steeds opnieuw te verrassen met haar genre-overschrijdende stijl en diepe, vaak kwetsbare, teksten. Hier zijn de tien meest iconische nummers van Halsey:

10. Sorry


Een kwetsbare ballad die de gevoelige kant van Halsey belicht. “Sorry” is een emotionele reis door spijt en zelfreflectie, begeleid door een minimalistische piano.

9. Castle


Met zijn donkere, bijna gothische melodie en krachtige teksten is “Castle” een nummer dat de zelfverzekerde en onafhankelijke kant van Halsey belicht. Het nummer werd zelfs gebruikt in de trailer voor “The Huntsman: Winter’s War,” wat bijdraagt aan het epische gevoel.

8. Boy With Luv (Ft. BTS)


In deze samenwerking met de K-pop sensatie BTS, laat Halsey haar veelzijdigheid zien. Het nummer is vrolijk en speels en een wereldwijde hit, wat bewijst dat Halsey moeiteloos tussen verschillende muziekstijlen kan schakelen.

7. Eastside (Khalid)


Samen met Khalid creëert Halsey een melancholisch nummer over liefde en verlies. “Eastside” is een subtiele mix van pop en R&B, die perfect de bittersweete emoties van de songtekst vangt.

6. Nightmare


“Nightmare” is een feministisch anthem vol energie en ongetemde passie. Met zware gitaarriffs en een agressieve productie presenteert Halsey zich als een strijdbare vrouw die geen blad voor de mond neemt.

5. Colors


“Colors” is een van de nummers die Halsey bekend maakte bij het grote publiek. Met zijn synthesizer-gedreven melodie en diepzinnige teksten over een verwarrende relatie heeft het nummer een blijvende indruk achtergelaten.

4. You should be sad


Een Country-geïnspireerde breakup song, waarin Halsey niet terugschrikt om dingen persoonlijk te maken. “You should be sad” is een nummer dat haar veelzijdigheid als artiest toont, met een mengeling van country-elementen en pop-gevoeligheden.

3. Bad At Love


Een catchy, autobiografisch nummer dat Halsey’s worstelingen in de liefde verkent. Met haar kenmerkende stem en eerlijke teksten is het moeilijk om niet mee te voelen met haar zoektocht naar liefde en acceptatie.

2. Without Me


Dit nummer is waarschijnlijk een van Halsey’s meest bekende werken en behandelde persoonlijke relaties en de complexiteit van afhankelijkheid. De track werd snel een hit en hielp haar status als een van de belangrijkste popsterren van dit moment te bevestigen.

1. Closer


Deze samenwerking met The Chainsmokers is ongetwijfeld een van de grootste hits van het decennium. “Closer” combineert het beste van EDM en pop, en de bijdrage van Halsey tilt het nummer naar een hoger niveau. Het nummer was een commercieel succes en staat symbool voor Halsey’s veelzijdigheid en brede aantrekkingskracht.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023