Lenny Kravitz is een veelzijdig muzikant, zijn stijl bevat elementen van onder andere rock, blues, soul, R&B, funk, jazz, reggae, hardrock, psychedelica, pop, en folk. Daarnaast is hij ook multi-instrumentalist, oftewel, hij speelt alle instrumenten zelf.

Kravitz won de Grammy Award voor beste mannelijke artiest vier jaar op rij van 1999 tot 2002, een record. Hij is genomineerd voor en won andere prijzen, waaronder American Music Awards, MTV Video Music Awards, Radio Music Awards, Brit Awards en Blockbuster Entertainment Awards. Kravitz’ hitsingles zijn onder meer “It Ain’t Over ’til It’s Over” (1991) en “Again” (2000), die elk de top 10 in vele landen bereikten. Andere hits zijn “Let Love Rule” (1989), “Always on the Run” (1991), “Are You Gonna Go My Way” (1993), “Fly Away” (1998) en “American Woman” (1999).

Naast muzikant is Lenny Kravitz ook acteur, zijn bekendste rol tot nu toe is Cinna in de filmserie de Hunger Games. In zijn carrière heeft Kravitz wereldwijd meer dan 40 miljoen albums verkocht. Het werd dus hoogtijd voor een top 10 van zijn beste nummers.

Wil je video’s van Kravitz op de beste laptop bekijken? Kijk dan is naar de volgende laptop aanbiedingen voor de beste prijzen.

10. I’ll Be waiting

9. Believe in Me

8. I belong to you

7. American Woman

6. Again

5. Fly Away

4. Let Love Rule

3. Alway on the Run

2. It ain’t over till its over

1. Are you gonna go my way