Normani heeft zich snel opgewerkt als een van de meest veelbelovende artiesten in de hedendaagse muziekindustrie. Ooit een lid van Fifth Harmony, heeft Normani zichzelf bewezen als een sterke soloartiest met een scala aan hitnummers die verschillende genres en stijlen doorkruisen. Hier zijn haar tien meest iconische nummers:

10. Fair


“Fair” is een opkomend nummer dat Normani’s capaciteit voor emotionele diepgang en vocale finesse toont. Het is een getrouwe weergave van haar R&B-invloeden.

9. Body Count (ft. Shenseea)


Dit nummer is een samenwerking met Shenseea en staat bekend om zijn dansbare beat en provocerende tekst. Het is een van die tracks die Normani’s veelzijdigheid als artiest aantoont.

8. Diamonds (ft. Megan Thee Stallion)


“Diamonds” toont Normani op haar meest krachtige en zelfverzekerde manier. De toevoeging van Megan Thee Stallion geeft het nummer een extra laag van vrouwelijke empowerment.

7. Checklist (ft. Calvin Harris)


Dit is een catchy, zomerse track geproduceerd door Calvin Harris. “Checklist” combineert tropische beats met Normani’s soulvolle stem, wat resulteert in een onweerstaanbaar nummer.

6. Bad To You (ft. Ariana Grande & Nicki Minaj)


Hier komt Normani samen met andere grote namen zoals Ariana Grande en Nicki Minaj om een supercatchy en empowerment-gedreven nummer te creëren. Het nummer staat vol met pittige teksten en onvergetelijke melodieën.

5. Waves


“Waves” is een meer introspectieve kant van Normani, met een langzamere, meer melancholische beat. Het toont haar vermogen om met emotie en nuance te zingen.

4. Wild Side (ft. Cardi B)


Met een gewaagde video en sensuele beats is “Wild Side” een van Normani’s meest besproken en populaire nummers. De samenwerking met Cardi B voegt een extra vonk toe aan deze al explosieve track.

3. Love Lies (met Khalid)


Dit nummer, een samenwerking met Khalid, was een van Normani’s eerste grote hits als soloartiest. Het heeft een relaxte vibe maar is zeer emotioneel, waardoor het een blijvende favoriet is bij fans.

2. Motivation


Met een ongelooflijk aanstekelijke melodie en een videoclip vol met indrukwekkende dansbewegingen, staat “Motivation” symbool voor Normani’s enorme talent als performer.

1. Dancing with a Stranger (ft. Sam Smith)


Deze samenwerking met Sam Smith is een meesterwerk van emotionele subtiliteit en vocale kracht. Het nummer is zowel commercieel als kritisch goed ontvangen en is een van de meest herkenbare tracks van Normani tot nu toe.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023