De Britste meidengroep All Saints kende grote successen in de jaren ’90. Ze begonnen onder de naam All Saints 1.9.7.5, bedacht door bandleden Melanie Blatt, Shaznay Lewis en Simone Rainford. De groep kende weinig succes en nadat Simone Rainford de groep verliet werden ze zelfs door hun platenlabel ontslagen.
Het roer ging om, de zusjes Nicole en Natalie Appleton kwamen bij de groep en de naam werd verkort naar All Saints. Het succes begon. De tijd zat ook mee, eind jaren ’90 hadden veel Britse meidengroepen grote succes (Spice Girls, Atomic Kitten, Sugababes, S Club 7, Steps, en ga zo maar door) . Het debuutalbum ” All Saints” uit 1997 was dan ook een groot succes in het thuisland. Never Ever”, “Under the Bridge”, “Lady Marmalade” en “Bootie Call” waren allen succesvol als single.
Het tweede album “Saints & Sinners” uit 2000 was een nog grote succes. Hierop stonden de hitsingles “Pure Shores” en “Black Coffee”.
Zoals wel vaker gebeurt bij meidengroepen kwam er ruzie en hield All Saint het in 2001 voor gezien. Ze kwamen in 2006 weer bij elkaar om in 2009 weer te stoppen. In 2014 probeerden ze het nogmaals, dit keer iets succesvoller. En nu in 2019 maken ze nog steeds nieuwe muziek. Deze liedjes hebben de top 10 echter niet gehaald.

10. Rock Steady

9. War of Nerves

8. All Hooked Up

7. Lady Marmalade

6. Under The Bridge

5. I Know Where It’s At

4. Black Coffee

3. Bootie Call

2. Never, Ever

1. Pure Shores