Zara Larsson, de Zweedse pop sensatie, kwam op 11-jarige leeftijd in de schijnwerpers te staan toen ze de Zweedse versie van America’s Got Talent won met haar krachtige vertolking van Céline Dion’s “My Heart Will Go On.”

Na een paar jaar brak ze in 2013 door met haar eerste EP, met de hit “Uncover.” Haar internationale roem werd bevestigd met de hit uit 2015 “Lush Life,” en sindsdien is ze niet meer te stoppen.

Hier is een nadere blik op haar top 10 nummers die haar veelzijdige talent illustreren en bewijzen waarom ze een wereldwijd popfenomeen is.

10. All the Time


Dit aanstekelijke popnummer toont Zara’s soepele vocalen naast een onweerstaanbare hook, waardoor het een vaste waarde is in veel zomerse afspeellijsten.

9. Girls Like (met Tinie Tempah)


Een gezamenlijke inspanning met de Britse rapper Tinie Tempah, dit nummer dient als een empowerment anthem dat perfect de geest van de moderne vrouwelijkheid vangt.

8. Bad Boys


Met zijn strakke productie en aanstekelijke beat benadrukt “Bad Boys” Zara’s vocale bereik en haar vermogen om zich in verschillende popsubgenres te begeven.

7. Ruin My Life


Een meer introspectief nummer, “Ruin My Life” gaat over de complexiteiten van liefde en relaties, en voegt diepte toe aan haar poppersona.

6. This One’s For You (met David Guetta)


In samenwerking met de bekende DJ David Guetta levert Zara een levendig, anthemsch nummer dat een vaste waarde werd bij sportevenementen, waardoor haar internationale profiel verder werd verhoogd.

5. Ain’t My Fault


Dapper en brutaal, “Ain’t My Fault” heeft een zware baslijn en zelfverzekerde teksten, en positioneert Zara als een sterke, onafhankelijke artiest die niet bang is om de leiding te nemen.

4. Uncover


Het nummer dat haar beroemd maakte in Scandinavië, “Uncover” is een tedere ballade die haar emotionele vocalen en songwriting vaardigheden toont.

3. Never Forget You


Een samenwerkingsnummer met de Britse zanger MNEK, dit nummer combineert aangrijpende teksten met een meeslepende beat, en belichaamt de emotionele kracht van popmuziek.

2. Symphony (met Clean Bandit)


Een van haar meest iconische samenwerkingen, “Symphony” met Clean Bandit is een ontroerend liefdeslied met klassieke instrumentatie, een mix die het nummer zijn emotionele gewicht geeft.

1. Lush Life


Het nummer dat haar internationale roem bracht, “Lush Life,” is een zomers anthem vol uitbundige beats en levendige vocalen, een perfecte introductie tot Zara’s aanstekelijke popstijl.

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023