Maan de Steenwinkel werd geboren op 10 februari 1997 in Utrecht en groeide op in Bergen. Ze volgde haar opleiding op het Murmellius Gymnasium en is een Nederlandstalige zangeres die bekend werd door haar deelname aan het RTL-programma ‘The Voice of Holland’ in 2015.

Maan won het programma en bracht haar eerste nummer ‘Perfect World’ uit, geproduceerd door Dj Hardwell, waarmee ze meteen een gouden plaat ontving. Ze trad ook op als gastartiest bij ‘Toppers in Concert’, deed mee aan ‘Beste Zangers’, ‘Dance Dance Dance’ en organiseerde twee Clubtours door Nederland.

In 2018 bracht Maan haar EP ‘Waar ga je heen’ uit, met zeven nummers waarvan ‘Lief zoals je bent’ een groot succes werd met meer dan 25 miljoen streams. Ook werkte ze samen met Tabitha, Bizzey en Kris Kross Amsterdam aan de hit ‘Hij is van mij’. Ze won de awards ‘Meest Succesvolle Single’ en ‘Urban en Meest Gestreamde Track’ van Buma NL met het nummer ‘Blijf bij mij’, een duet met rapper Ronnie Flex.

Maan ontving in 2019 de 100%NL award voor ‘Beste zangeres van het jaar’ en trad op als gastartiest tijdens de concertreeks ‘Marco Borsato Live in de Kuip’. Haar debuutalbum ‘Onverstaanbaar’ kwam uit in 2020 en behaalde een gouden status, evenals een Edison in de categorie ‘Beste pop single van 2019’.

Tijd voor de 10 mooiste liedjes van Maan

10. Leven

9. Naar de maan (met De Jeugd Van Tegenwoordig)

8. Lief zoals je bent

7. Stiekem (met Goldband)

6. Zo kan het dus ook

5. Als ik je weer zie

4. Blijf Bij Mij (met Ronnie Flex)

3. Hij is van mij (met Kriss Kross)

2. Ze huilt maar ze lacht

1. Blijven Slapen (met Snelle)

1 Comment

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023