Davina Michelle eerste avontuur in de muziekindustrie was in 2016, ze nam deel aan het vijfde seizoen van Idols. In de duettenronde viel ze af.

In februari 2017 startte Hoogendoorn onder haar artiestennaam Davina Michelle een YouTube-kanaal, waarop ze wekelijks een cover van een Engelstalig nummer plaatste. In augustus 2017 zong ze het nummer What About Us van de Amerikaanse zangeres P!nk. Een maand later noemde de Amerikaanse zangeres in het tijdschrift Glamour de cover geweldig en zei ze onder andere: “That’s better than I will ever sound”.

Het grote succes van Davina Michelle kwam in 2018 na haar deelname aan het programma “Beste Zangers”. Ze zong het nummer Duurt te lang van rapper Glen Faria op haar eigen manier. Het nummer stond wekenlang op nummer één in de Nederlandse hitlijsten.

Ze bracht hierna zowel Nederlandstalige als Engelstalige liedjes uit, beide werden grote hits. We zetten hier de 10 grootste hits van Davina Michelle (tot nu toe) op een rij:

10. Nobody is perfect

9. Liar

8. Voorbij

7. What about us

6. Beat Me

5. Hoe het danst

4. 17 Miljoen mensen

3. Sweet Water

2. Skyward

1. Duurt te lang

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023