ana mena

De Spaanse Ana Mena bracht al op zeer jonge leeftijd haar eerste muziek uit. Ze was slechts 9 jaar toen ze in 2006 de Veo Veo Awards won in Spanje. Haar echte doorbrak kwam echter als actrice, in 2009 kreeg ze een rol in miniserie “Marisol”. Een jaar later won ze de “My Cmap Rock 2” wedstrijd van Disney Channel. Ze zong vaak liedjes in voor de films en series waarin ze speelde maar echte succes als zangeres moest wachten tot 2015. Het nummer “No soy como tú crees” werd een grote hit in Spanje. De opvolgende singles Loco como yo en fue Se en Ahora tú lloras gaven haar meer internationaal succes.
De afgelopen jaren heeft Ana Mena een aantal slimme samenwerkingen gedaan die haar grote hits opleverde. In 2018 het liedje “Ya es hora” samen met Becky G. En zowel in 2018 als 2019 scoorde ze zomerhits samen met Fred De Palma, D’estate non vale en Una volta ancora .

10. Se Fue

9. PA DENTRO (met Sean Kingston)

8. Loco Como Yo

7. Se Te Olvidó

6. Mentira (met RK)

5. Ahora Lloras Tú (met CNCO)

4. Una volta ancora (met Fred De Palma)

3. Ya Es Hora (met Becky G)

2. D’Estate non vale (met Fred De Palma)

1. No Soy Como Tú Crees

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023