Wat zijn de beste liedjes met als thema “Grote Borsten”? Wij zetten ze je voor je op een rij!

Lena Alexandra – My Boobs Are Ok

Lena Alexandra is een zanger, model, tv persoonlijkheid uit Noorwegen. Ze doet alles om aandacht te krijgen. Het beroemdste is ze misschien wel geworden toen ze beweerde het bed gedeeld te hebben met Robbie Williams, wat later een leugen bleek. “My Boobs Are OK” uit 2007 is haar grootste hit tot nu toe.

Sir Mix A Lot – Put Em On The Glass

Sir Mix A Lot is natuurlijk beroemd van zijn ode aan grote billen, maar het zal je niet verassen dat deze rapper ook een liedje heeft gemaakt over dat andere sexy vrouwelijk lichaamsdeel: “Borsten!”.

NOFX – New Boobs

De Californische punk band NOFX heeft ook een liedje geschreven over grote borsten. Nieuwe grote borsten om precies te zijn, implantaten: “Something is lacking, I’m not attracting, My boobs are not as big as I want them to be, I want 36D”. “I’m not receiving enough affection, Gonna get me a silicon injection, And fulfill my dreams, bust outta my seams “. Maar zoals dat hoort bij een punk band is de tekst sarcastisch en eindig met: “My Darling, I love you, And you know my love is true, But, sweetheart, something’s come between us,
And those new boobs just aren’t you”

Iggy & the Stooges – DDs

Iggy Pop wil vrouwen met dubbele D’s. Of ze echt zijn of nep maakt hem niet uit:

When you find that you need a break
Doesn’t matter if you’re real or fake,
Doesn’t matter what the crowd thinks
You need sex or your life is gonna stink.

I’m on my knees for those DD’s
Why tell a lie, I am stupefied.

The Who – Squeeze Box

“Mama’s got a squeeze box
She wears it on her chest
And When Daddy comes home
He never gets no rest”

Had de Who het nou wel of niet over borsten??

Frank Zappa, “Titties and Beer”

Zoals alleen Frank Zappa dat kan geeft hij een unieke draai aan het verhaal van het verkopen van je ziel aan de duivel. In het liedje is een man zo geobsedeerd over het terugkrijgen van zijn ontvoerde vrienden met grote borsten en het krijgen van het juiste drankje, dat de Duivel zelf flipt. De duivel besluit dan ook dat dit één ziel is die hij niet wil hebben!

AC/DC – Whole Lotta Rosie

Elke keer wanneer AC/DC ‘A whole lot of Rosie” live speelt is de opblaasbare rondborstige Rosie op het podium te zien. In het liedje wordt duidelijk gemaakt wat er zo bijzonder is aan Rosie: “Forty-two, thirty-nine, fifty-six / You could say she’s got it all”

Joe Walsh – I.L.B.T.’s

De titel is misschien nog subtiel, I.L.B.T., maar het liedje zeker niet:

Uh Huh
I like big tits
You see ’em on the street
Left and right
I like big tits…that’s right
I try to look away but I can’t resist
Every time I try to call it quits
Hear come some tits, uh huh, thats a big 10-4

Lolo Ferrari – “Airbag Generation”

Wie anders dan de vrouwe met misschien wel de grootste en beroemdste borsten ter wereld, Lolo Ferrari, moet er in deze lijst staan. In 1996 maakte ze het liedje “Airbag Generation”.

1 Comment

Leave A Reply

Over

Op muzieklijstjes.com schrijven we lijstjes over alles wat met muziek te maken heeft. De beste nummers, artiesten, bands, videoclips, etc. 

muzieklijstjes.com is onderdeel van: MV Affiliate Marketing / groei.media/ kvk: 30256107

groei.media 2023